Foto, video og bilderedigering

Foto er en grunnleggende del av vår kommunikasjon. Vår fotograf Terje Heiestad jobber både for UiO og Stortinget, og er sentral i utvikling og vedlikehold av våre kunders bildeprofil.
Den siste tiden har det vært mye fokus på droner og filming fra luften. For å drive med dette på kommersiell basis kreves det godkjenning for å fly og filme med drone fra Luftfartstilsynet, samt lisens for film og fotografering fra Norsk Sikkerhetsmyndighet (NSM). Vår fotograf har disse godkjenningene. Millimeterpress kan derfor som en av få aktører i markedet tilby våre kunder denne tjenesten.

Vår fotograf leverer reportasjefoto til mange av våre kunders publikasjoner. Skal vi løse din?
Millimeterpress har eget fotostudio for portrett- og produktfoto.
Tar dere bilder til egen web og pressemeldinger, men syntes de kunne vært bedre? Vi holder inspirerende heldagskurs for store og små grupper. Kurset legges opp etter deltagerenes ønsker og ferdighetsnivå. Min/maks antall deltagere: 2-10 Sted: i oppdragsgivers lokaler Pris: 15.000,- eks mva og reisekostnader Ta kontakt via e-post: terje@milli.no eller på mob: 908 58 877.

Millimeterpress har blant annet levert foto til Toll- og avgiftsdirektoratets magasin På Grensen. Oppdraget har blitt uført på en profesjonell måte, med god kvalitet og innenfor de frister som er satt. Magasinet er en av de viktigste kanalene for Toll- og avgiftsdirektoratet og Millimeterpress har ansvaret for at oppdraget gjennomføres med høy kvalitet og etter de forventningene direktoratet har.

Tore Skår Toll- og avgiftsdirektoratet.

Udefinert